Gott med rabarberkräm. Det var länge sedan jag åt det. Vi var i stugan i helgen och jag gjorde en rabarberpaj på all vår rabarber. Den räckte till 2 pers :=) Ingen bra jord vi har i stugan.
Förra året Var sämre då de var nyplanterade men nu till helgen räcker det till en hel del! Men jag har varit generös med Koskit köpt på Bauhaus och de vill de ha varje år!!! Kram ;D
åh, va gott med gräddmjölk till! Du, va kul att du skrev Norge om getterna som sprang i bergen på Portugals västkust! De hade alla de färger o teckningar som kan finnas! Tog en bild på alla åttio, men den var på så långt håll att den inte blev så bra!
Ja det är så GOTT och blir tokig när jag ser massa rabarber som bara står i trädgårdar orörda!!! Vi har getter lite längre ner längs älven men i Norge har våra kompisar haft! Det var de största minnen om getter och mjölkningar finns från!!! Kram ;D
Det är gott med rabarberkräm, men får vara försiktig med det eftersom jag har njursten. Odlade Elmsblitz, som har mindre oxalsyra, men den dog efter några år och jag har inte brytt mig om att plantera någon ny.
Verkar som gamla sorter klara sig bättre och jag ha tidigare plockat hem från övergivna kolonilotter (idag massa hus å gator på)! Inte roligt om man måste vara försiktig om sånt som är gott! Är frestad att åka till Julitta då de tydligen har 17 sorter där!!! Kram ;D
Gott med rabarberkräm. Det var länge sedan jag åt det. Vi var i stugan i helgen och jag gjorde en rabarberpaj på all vår rabarber. Den räckte till 2 pers :=) Ingen bra jord vi har i stugan.
SvaraRaderaFörra året Var sämre då de var nyplanterade men nu till helgen räcker det till en hel del! Men jag har varit generös med Koskit köpt på Bauhaus och de vill de ha varje år!!! Kram ;D
RaderaDet är så gott. Har inte så mycket rabarber, så det har bara blivit pajer än så länge.
SvaraRaderaJa det var och är supergott med den krämen! Får bli mer med rabarber till helgen då mycket finns kvar å Gubben kommer!!! Kram ;D
RaderaMycket gott. Rabarber har jag i mängd och kräm gör jag ibland. Har hittat ett recept på rabarbermarmelad som jag ska prova endera dagen. :)
SvaraRaderaÅh det låter spännande med marmelad! Men det blir nog paj och bullar i helgen och kanske mera kräm!!! Kram ;D
RaderaHör absolut försommaren till.
SvaraRaderaJa, det börjar på försommaren och jag utnyttjar den till hösten närmar sej!!! Kram ;D
RaderaÅh, vad gott! :)
SvaraRaderaJag skulle spara till Gubben men den är snart slut så det får bli mera med rabarber när han kommer hem!!! Kram ;D
Raderaåh, va gott med gräddmjölk till! Du, va kul att du skrev Norge om getterna som sprang i bergen på Portugals västkust! De hade alla de färger o teckningar som kan finnas! Tog en bild på alla åttio, men den var på så långt håll att den inte blev så bra!
SvaraRaderaJa det är så GOTT och blir tokig när jag ser massa rabarber som bara står i trädgårdar orörda!!!
RaderaVi har getter lite längre ner längs älven men i Norge har våra kompisar haft! Det var de största minnen om getter och mjölkningar finns från!!! Kram ;D
Mm ser gott ut
SvaraRaderaKan berätta det var jättegott!!! Kram ;D
RaderaSå gott som helst. I värsta fall hamnar rabarbern i frysen. Inget går till spillo. Älskar rabarber.
SvaraRaderaInte här heller så jag hoppas de ökar för en sommar skall innehålla massa rabarber! Oftast hinner de inte hamna i frysen!!! Kram ;D
RaderaDet är gott med rabarberkräm, men får vara försiktig med det eftersom jag har njursten. Odlade Elmsblitz, som har mindre oxalsyra, men den dog efter några år och jag har inte brytt mig om att plantera någon ny.
SvaraRaderaVerkar som gamla sorter klara sig bättre och jag ha tidigare plockat hem från övergivna kolonilotter (idag massa hus å gator på)! Inte roligt om man måste vara försiktig om sånt som är gott! Är frestad att åka till Julitta då de tydligen har 17 sorter där!!! Kram ;D
Radera