onsdag 6 mars 2013

Boktitel

Ledtråd till Boktitel är en känd Engelsk Triologi del 1???
 
25 Boktitel    (76 av 365)

18 kommentarer:

 1. Hmm, kan det vara Femtio nyanser av grått...? Ingen bok jag har några planer på att läsa, men man har ju inte kunnat undgå att höra talas om den.

  SvaraRadera
 2. Håller med ovanstående. Troligen fifty shades of grey. Har inte heller läst den men hört en hel del om den.

  SvaraRadera
 3. Skulle svara samma som ovan. Snygg bild på temat!

  SvaraRadera
 4. Ah, härlig tolkning av alla dessa nyanser :D Har inte läst triologin heller. Tar mig allt för sällan tid att läsa! En kollega skall skicka mig en ljudbok att lyssna på via telefonen, så jag skall prova detta och se om jag får fler böcker (upp)lästa! KRAMMMMMMM

  SvaraRadera
 5. Kul med en gåta och jag tror det rätta svaret redan har getts:-) fin bild också och jättebra tolkning av temat! Hinner heller aldrig läsa numer. Den lilla stund som ges på kvällen när barnen sover går åt till bla fotoutmaningen och lite annat tjafs på nätet. Men i sommar kanske det blir lite mer, brukar läsa på stranden:-)

  SvaraRadera
 6. Läser gör jag mycket, mellan stickning, broderi och fotobloggning...åker ju pendel och buss varje dag...och jag tror som övriga, men jag är inte intresserad av just den litteraturen.

  SvaraRadera
 7. "Fifty shades of Grey" eller "Femtio nyanser av grått" av EL James .
  Skönt trodde jag var den ända som inte läst den men har inte kunnat undgå höra titeln! Och den lockar inte heller men kanske nån gång i framtiden den hamar i bokhyllan iallafall för där finns mycket underligt! Får kanske höra av Anette Linnea om det är nån ide att ge den ett öga! Annars var aldeles för lätt att komma på att foto Temat till Utmaningen!!! Kram på er ALLA ;D

  SvaraRadera
 8. Den idén gillar jag. Var så enkelt som helst.... om man är så klipskt som du är ;)
  Jag läser mycket men hoppar över den här också.

  SvaraRadera
 9. Det var en smart tolkning av temat. Jag kunde inte komma på lösningen men det var ju tur att man kan tjuvkika på allas kommentarer,=) Läser ganska mycket men den här boken struntar jag i.

  SvaraRadera
 10. Kan det vara en hårpiska, hi hi hi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nähä, för det är rättvänt så de så, haa!!! Kram ;D

   Radera
 11. Jag har ju inte läst någon av "the shades" men det går ju inte att undvika att känna till de 50 nyanserna. Men inte ser jag så många grå strån i din bild, tycker nog hon ser mest blond ut. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstigt nog har det återgott i småbarnsstadiet färg trots gråskalan! Men nog är det mer än 50 nyanser av grått inklusive de gråblonda hahaa..!!! Kram ;D

   Radera
 12. Den boken har jag aldrig hört om. Jag associerade till en filmtitel i stället, Hair, men det skulle ju vara en bok. Smart foto till temat i allafall.

  SvaraRadera
 13. Ja, det är ju några nyanser där. En bok som ständigt är reserverad hos oss på bibblan.

  SvaraRadera
 14. En bok som jag har läst alla tre delar ;-)

  SvaraRadera
 15. Gubben förslog den då HAN läser den sista delen nu tror på engelska. Men själv hörde jag bara om den i artiklar! Kul att några kände till den iallafall!!! Kram ;D

  SvaraRadera