torsdag 3 januari 2013

Eget Tema - Budskap

När Bonden vill nå ut med ett Budskap använder han ibland sina
Ensilage rullar som reklam pelare. Under hösten har det blivit
Graffiti målade på många håll i runt om i Sverige med budskapet.
"Mjölk Är Tjockare Än Vatten!!"
 
Eget Tema (1/52)  32 Cerise  Budskap  (3 av 365)

18 kommentarer:

 1. Snyggt framfört budskap. Extra kul i vintermiljön.

  SvaraRadera
 2. Vilken kul idé! Aldrig har jag sett något liknande på ensilagebalar...

  SvaraRadera
 3. Ja verkligen! De hade inte blivit förstört trots vintern bara problem att stanna då det är heldraget. Sen är ljuset annorlunda nu då dagarna är korta. Ville så gärna ha med det i Utmaningen så det fick bli som det blev.

  Finns ett par utanför Göteborg men de är skrämmande målade!!! Detta är i Stugun, Jämtland.

  SvaraRadera
 4. Ja, dom där är jättekul! Bara att hoppas att budskapet verkligen går fram, för det är inte lätt för oss mjölkbönder nu.(Ja, jag är själv en)!!!
  Här på Öland fanns det också såna där målade ensilagebalar i höstas under skördefesten, men jag hann inte fota då, men sen hade dom tagits bort, typiskt...Dom var jättehäftigt målade, en variant var med astronautkossor! :)

  Ett litet tips, ta bort kommentarsgranskingen så blir det lättare för oss andra deltagare att kommentera, och då kommer du säkert att få fler kommentarer också, för jag vet att en del struntar i det om det blir för krångligt.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt och snyggt med grafitti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev så paff när jag såg de var så välmålade. Jag döpte det till CountryArt i höstas. Vår familj hitta 2 till men den ena var halv ko å resten skelett, Usch. Den andra har jag fotat den hade ålderdomlig bild med mjölkerska.
   Budskapet kommer bättre fram i mina ögon med en härlig bild som denna. Såg idag att den inte håller så länge till.

   Radera
 6. Hej igen! Kom på att det är ordverifieringen som behöver ändras, när man ska kommentera då så får man upp en bild på två ord, det ena syns tydligt vad det står, så det är ju inte så svårt att skriva in, men det andra ordet, får åtminstone jag ofta försöka gissa mig till vad det ska vara för bokstäver, och då blir det till slut att man inte kommenterar på såna bloggar, för det tar helt enkelt för lång tid och för många försök innan jag lyckas.
  För att ändra på det, så går man in under inställningar i vänsterkanten när du är inne på din bloggersida, sedan klickar du på " inlägg och kommentarer" och sen väljer man Nej, där det står visa ordverifiering. Håller tummarna att du lyckas!!!
  Och ser fram emot fler fina bilder från dig!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas jag lyckades få bort det annars hojta till!!!

   Kämpat hela eftermiddagen med inlägg som strulat men nu har det gått med lite trix. Efter en lyckad dag finns fler gäller bara att hitta rätta temat till bilderna.

   Radera
 7. Kul sätt att få ut sitt budskap. Jätte kul bild.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och man blir glad att se den där vid vägkanten!

   Radera
 8. Svar
  1. Ja det är humor i målningen då är det inte svårt med bilden! Skulle velat komma mera framifrån men vägen lämpar sej ej för prommenad eller stanna bilen på vid denna årstid!

   Radera
 9. Härlig Graffiti i Glesbygden får nog leta upp Bonden å tacka!

  SvaraRadera
 10. Vilket coolt sätt att nå fram med ett budskap :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen!!! Hoppades att kunna finna fler nu vet jag 4 platser då "Millan" berätta om Öland!

   Själv skoja jag med en granne söderut att vi skulle måla på Ensilagen när hon fyllde år. Snacka om att hon blev nervös när de kom hem en bild där de var målade. Men mycket kan man leka på dator med!!!

   Radera
 11. Oj, den hade jag missat! Fram för fler budskap! Läckert! Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hitta det och nyligen hitta jag nya Ensilage med ytterligare ny bild med samma Budskap! Denna bild är dock häftigast JAG sett hittills!!! Kram ;D

   Radera