torsdag 17 januari 2013

Mitt i prick

 
En vy över Indalsälven/Gesunden men motsattsen mot "Förmiddag".
Den blev precis Mitt i Prick var jag befinner mej så Temat säger allt!
 
198 Mitt i prick    (21 av 365)

7 kommentarer:

 1. gaaaa hhhh så vackert! Nu längtar jag norrut! Månde tiden gå fort och det snart är mars...ska dit till påsk igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gubben min också!!! Syns att han får svårare att åka iväg och jobba. Han kan få lite nya bilder av att njuta tills vi syns igen. Nu är det bara 2 månader kvar till Påsk!

   Radera
 2. This is a house I'd love to visit one (summer) day. Bezos y abrazos from Seattle-- Colleen and Frank (Remember us?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh' Colleen and Frank!!!
   LONG TIME NO SEE!!!!!!!
   Of course i remember and we would LOVE to see you!!!
   The rest I take in Swedish you have Translate on my side!
   Hur kan jag glömma er! Vi har försökt hitta er sedan ni flytta till Seattle. När vi trodde vi hittat er fick vi brevet tillbaka!!! Stugan är liten men vi hat flera stugor på gång och redan nu slipper ni sova på soffan! Det går även att besöka oss på vintern men jag tror Colleen skulle frysa då! Om du besöker sidan fler gånger under året kommer det komma mer naturbilder från vårt område där jag helst rör mig och även maken! Nyfiken som du är Frank har du säkert listat ut att vi bor ganska precis i mitten av hela Sverige! Gubben jobbar 490 kilometer(bilväg) söderut härifrån och kommer hem lite då och då! Vi har också lätt för att ta ledigt om ni skulle vilja komma!
   Hunden är en amerikansk ras men vi klipper inte svansen i Sverige om de föds med svans. Våra flickor mår bra och 3 stycken är nu gifta och vi har hittills 2 barnbarn! 3 av dem bor i Göteborg och utanför. En i Linköping med barnbarnen!

   Jag är med en Fotoutmaning som varar hela året där 365 ord finns som jag skall hitta och översätta till bild. Översättningen till Engelska är inte alltid bra då ordet med samma stavning på engelska betyder helt annat i Sverige. Jag får byta ut 52 ord till egna ord om jag vill! Alla mina egna foton kommer inte att bearbetas utan de är så som dom blev bara förminskade 30-50 procent på grund av utrymme! Jag älskar att få en hälsning då och då och svarar på alla hälsningar när mitt Internet fungerar!!!

   Stora kramar från mej och Gubben
   Sending all my love!!!

   Radera
  2. At Last Colleen and Frank!!!
   Congratulation!
   För några dagar sedan var det 36 år sedan Gubben och jag blev ihop och till sommaren har vi varit gifta i 36 år!!! Och du Frank mötte vi för 17-18 år sedan!!! Tänk vad tiden går fort.
   Vi kommer göra en egen hemsida på våran Domän som blir mera personlig! Vi har haft några jobbiga år som satt sina spår därför är vi lite anonyma på denna blogg! Själva huvudbyggnaden syns på månskensbilden "Jakt" som är tagen mitt i natten den kommer få lite nytt utseende på utsidan! Just nu arbetar vi på att färdigställa allt till Gubben går i Pension om några år. Vi vill sedan inte tänka på förändringar här på tomten utan bara ha semester!!!

   Så du gillar tårtan, hahaa...

   Jag har lättare att skriva här då det är svårare att skriva engelska än att försöka prata och vifta med händerna! Hoppas det är okey?
   With all my Love to both of you!!! ;)

   Radera