fredag 8 februari 2013

Eget Tema - Törstig

Hummern hade nog varit Törstig eftersom den kom ifrån macken!
 
Eget Tema (3/52)   177 Lila  Törstig    (45 av 365)

10 kommentarer:

 1. Man behöver en tjock plånbok när man ska ha en sån bil...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev så paff, i en byhåla där folk vrider på slantarna dök den upp! Tyvärr hade jag bytt objektivet och kunde inte ta den vid tappen. Ville inte köra upp kameran i ansiktet på föraren! Han verkade ändå finnas i krokarna med tanke på klädsen och han var ensam!
   Tyvärr finns det många som har stugor här i Jämtland för bara kanske 1 vecka om året! Fotot från "Februari" den vägen när vi passera så många, många hus som stod tomma, sorgligt! Kanske en fjärdedel fanns det någon i om ens det!!!

   Radera
 2. Nej, törstiga bilar är ingen höjdare. Bor själv en bra bit utanför nästa samhälle. Så det får bli snåla bilar här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dej! Den såg så malplacerad ut även om färgen var snygg!
   Själv klurar jag på att inte starta upp min bil utan försöka klara mej till torsdag nästa vecka! Dyrt att åka 4,5 eller 5,5 mil (bor mellan 2 byar) för att köpa mjölk å lite grädde till en semla! Nä det får bli semmelpremiär när han kommer istället.
   Gubben har en ny riktigt snål bil så resorna blir inte så dyra hem! ;)

   Radera
 3. Törstiga bilar är ingen höjdare, men kul gul färg. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, färgen stack ut bland skruttbilarna! När jag bodde i Malmö var min gamla granne å köpte en sån härlig gul bil! Härlig färg och årets färg!!! ;D

   Radera
 4. Törstiga och i mitt tycke fula bilar de där bilarna. Måste vara en typisk killbil för min man tycker de är så snygga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med de är fula och killen såg ut att gilla sin bil för att han nästan stanna för jag skulle plåta bilen! Gudskelov gillar inte min Gubbe den ändå har han andra Monster i Garaget som en kraftfull Snöslunga!!! ;D

   Radera
 5. Åh, en så´n vill jag ha ... trots att jag bor i stan. Med den dåliga plogningen av all snö som vi fått så behövs det nästan ett rejälare fordon :) Färgen var ju häftig också, syns bra mot det vita.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gäller att inte vara kort i rocken för det var ett högt kliv upp! Kan vara utmärkt att se över snöhögarna
   som kan bli höga. Färgen var defenitivt årets färg!!! ;D

   Radera