lördag 2 februari 2013

Februari


1:a Februari vakna vi till en enorm måne som gick ner!
 
Efter frukost blev det en längre färd på vintervägar denna vackra början på Februari!
 
67 Februari    (39 av 365)

11 kommentarer:

 1. Vackra februari :) Här i Göteborg har snön smält bort och idag är det soligt och fint, skall ta en promenad med kameran!

  SvaraRadera
 2. Och wow, vilken måne! Kikade på nedersta fotot när jag skrev och glömde kommentera den vackra månen, du lyckats fånga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, det vackra vintervägen var inte lätt! För Gubben körde på och jag satt brevid å hoppa! Samtidigt gjorde det ont i hjärtat så vackert det var!!! ;)
   Innan jag såg "Rolf's" bild på måne visste jag inte hur den skulle se ut. Fullmånen och denna tänkte jag skippa men då blev det fler bilder istället. Imorse var månen där igen lika mystisk och när det försvann börja första solstrålarna komma!!! Vi har också en solskens dag här uppe!

   Radera
 3. Månen ser gigantisk ut! :)
  Den nedre bilden är som ett sagolandskap.
  Snyggt fångat motiv på båda bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar!!! Månen hoppas jag ändå lyckas komma ännu närmare detta år! Man har blivit kräsen nu när man lyckas även om man har nybörjarkamera! Och vintervägen var enormt vacker. Däremot när vi 4 timmar senare åkte åt motsatta hållet hade det blivit grönare! Jag ångra att vi inte gjorde flera stopp i början men måste dra ut på Utmaningen! Har redan flera veckors bilder om jag inte ångrar mej!!! ;D

   Radera
 4. Vilka underbara februaribilder. Jag har en stor förkärlek till vita vintervägar med raka rena plogkanter. Där skulle jag gärna vilja köra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Väg 344 mot Föllinge och med ibland plogade P-platser!!! Fanns snabbare väg men denna var kortare! Vill gärna göra färden på sommaren också. ;)

   Radera
 5. Vilka härliga februaribilder det kallar jag vinter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var Vinter just då på denna väg och solen sken så starkt trots 10 minusgrader! ;)

   Radera
 6. weeeeeeeeeeeeeee Vilken dag! Nu längtar jag norrut! Åker upp till påsken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner lite oro för idag har vi haft nollan! Vi skall åka 344 nästa helg igen upp till Föllinge så får se om det står sig!!! ;-)

   Radera