torsdag 7 februari 2013

Temporär


Visar  Celsius grader 
Hoppas denna termometer visar en Temporär värme från en Temporär plats
utanför ett Temporärt fönster!
 
Skidtur på Gesunden är nu Temporärt INSTÄLLD!!! Sjöstövlar rekommenderas! ;((
 
312 Temporär    (44 av 365)

14 kommentarer:

 1. Temporär lycka för voffen, jaga snöboll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Går inte att forma en Snöboll med vattensörja ännu mindre att rulla den! Just nu föredrar Tjejen att flyga genom nyfallen Pudersnö och göra efterforskningar på Sniffnet! ;)

   Radera
 2. Så där var det lite plusgrader.....Jag längtar efter plusgrader här också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neeejjjj!!! Jag vill ha kvar snön! Gesunden här i Jämtland för några dagar sen kändes det som nu var det dags att KUNNA gå ut och använda den! Då börja det komma mildväder som gjorde att regleringens vatten lade sej PÅ isen! Detta kan även innebära att vissa bitar är farliga att beträda. Så igår morse blev det blöta fotspår ca 2-3 cm djupa, inget skidväder!!! Å nästa helg skall vi hämta Pulkan som är för att fixas! Vanligen vid denna tidpunkt kommer inte vattnet upp på isen! Nu ikväll har temp sjunkit så kanske vattnet kan frysa helt! Vi runt Gesunden vill ha isen å snön kvar till April då det är populärt att fiska då!!! Förra året blev det tji redan i mars! ;)

   Radera
 3. Verkligen temporärt:) snyggt jobbat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, men det är nog termometern som får ta åt sej äran som jobbar hårt med att fara upp och ner!!! ;)

   Radera
 4. Temporärt så det står härlig till! Hopps det vänder snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imorse frös vattnet i knäna, snön knarra, altanplankorna lät som de var på väg att gå av och Termometern visa runt 20 minus!!! Isen på Gesunden ser ut som den sjunkit synbart på vissa ställen och en blöt fläck liknas vid en krater! Yes ;D

   Radera
 5. Om jag kunde hade jag gladeligen skickat dig 10 kalla grader. Riktigt klurigt med dina många temporära saker i en mening. Gillas skarpt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaa.. Ja det blev många Temporär när jag tänkte efter! Vi har bytt alla fönster i stugan utom detta. Jag hoppas att det ersätts med vägg och mera köksskåp i sommer och den gamla termometern får bli en ny någon annanstans! Jag tar gärna emot dina grader även om det är 20 minus nu! Sörjan på sjön behöver frysas bättre så det inte blir en skorpa att trilla igenom.
   Okey Tjejen har det jobbigt med isklumparna men älskar ändå kylan trots det! Tack för kommentaren den värmde! ;D

   Radera
 6. Jiddrans en så fiffig och fyndig lösning på det temat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar!!! Men det är Kung Bore som värkar flörta med Gumman Tö emmellanåt! Är så rädd att inte kunna använda Pulkan när den kommer hem nytjärad (om jag får nån att dra)!!! ;D

   Radera